“LONG pipar nr 81” lisati sinu ostukorvi. Vaata ostukorvi
TIGER nr 91 gurmeepiprapakk
9.90€
See erakordne pipar pärineb Malabari ranniku kõrgustiku looduskaitsealalt, mis asub Edela-Indias.
Tiger pipar tuleb toitudes hästi välja oma unikaalse ja tugeva maitsega. See on suurepärane grillliha ja kalaga, samuti sobib see kastmetesse.
Päritolumaa: India
80 gr
Kategooria: Piprad
Kirjeldus
See erakordne pipar pärineb Malabari ranniku kõrgustiku looduskaitsealalt, mis asub Edela-Indias.
Tiger pipar tuleb toitudes hästi välja oma unikaalse ja tugeva maitsega. See on suurepärane grillliha ja kalaga, samuti sobib see kastmetesse.
Päritolumaa: India
80 gr
VAATA KA NEID TOOTEID
Kampot pipar on üks parimaid pipraid maailmas. Tai ranniku niiske ja kuum kliima, raske savimuld annab sellele piprale suurepärased omadused.
Kampot pipart kasvatatakse traditsiooniliselt, kasutamata kunstväetisi ja pestitsiidide. Kõik Kampot piprad pärinevad samast taimest, värvus määratakse vastavalt küpsuse ja töötlemise astmele.
Valge Kampot pipra saamiseks kasutatakse ainult täielikult küpseid vilju. Pärast saagikoristust leotatakse vilju mitu päeva vees, kuni koor lahustub. Seejärel kuivatatakse beežikas-valged terad päikese käes.
See pipar on värske ja aromaatse hõnguga.
Soovitame kasutada White Kampot pipart linnuliha, kala, köögiviljade, kergete kastmete ja suppide maitsestamisel.
Päritolumaa: Kamboodža
Pakk: 70 gr
Banasura Highland pipar on Malabari ranniku hinnatumaid pipraid.
Seda kasvatatakse Wayanadi orus Lääne-Indias. Banasura pipar on aromaatne ja tuline tänu erakordsele pipra suurusele.
Banasura pipar sobib suurepäraselt punase liha, grillitud liha ja burgerite juurde.
Parima tulemuse saavutamiseks pane pipart toidule viimasena - värskelt jahvatatuna.
Kui hoiad Banasura pipart jahedas ja pimedas, säilitab see oma aroomi 2 aastat. Kui pipar on jahvatatud siis säilib aroom ligikaudu 3 kuud.
50 g purk
7.99€
Lisa korvi
See erakordne pipar pärineb Malabari ranniku kõrgustiku looduskaitsealalt, mis asub Edela-Indias.
Tiger pipar tuleb toitudes hästi välja oma unikaalse ja tugeva maitsega. See on suurepärane grillliha ja kalaga, samuti sobib see kastmetesse.
Päritolumaa: India
50 gr
7.99€
Lisa korvi
Kogenud suitsutamismeistrid on Banasura piprast teinud tõelise maitseelamuse.
Suitsutatud Banasura pipar on parim punase liha ja burgeritega.
Parima aroomi ja maitseelamuse jaoks jahvatage pipar vahetult enne söömist ja kui toitu praete või keedate siis lisage vahetult enne valmimist.
Päritolumaa: India
70 gr
12.90€
Lisa korvi
Cubeb ehk kubeebapipar.
Kubeebapipar pärineb troopilistest paikadest nagu Jaava ja teised Indoneesia saared. Sellel pipral on soe, meeldiv aroom, õrnalt pirpane aga ka muid vürtse meenutav oma pehme eukalüpti ja terpentiini hõnguga. Pipra kuumutamine toob välja just selle meeldiva hõngu. Kõige paremini sobib see pipar liha ja köögiviljaroogade juurde. Väga hästi ühineb kardemoni, kaneeli, karri lehtede, rosmariini, salvei, tüümiani ja kurkumiga.
Päritolumaa: Indoneesia
70 gr
12.90€
Lisa korvi
Kampot pipar on üks parimaid pipraid maailmas. Tai ranniku niiske ja kuum kliima, raske savimuld annab sellele piprale suurepärased omadused.
Kampot pipart kasvatatakse traditsiooniliselt, kasutamata kunstväetisi ja pestitsiidide. Kõik Kampot piprad pärinevad samast taimest, värvus määratakse vastavalt küpsuse ja töötlemise astmele.
Valge Kampot pipra saamiseks kasutatakse ainult täielikult küpseid vilju. Pärast saagikoristust leotatakse vilju mitu päeva vees, kuni koor lahustub. Seejärel kuivatatakse beežikas-valged terad päikese käes.
See pipar on värske ja aromaatse hõnguga.
Soovitame kasutada White Kampot pipart linnuliha, kala, köögiviljade, kergete kastmete ja suppide maitsestamisel.
Päritolumaa Kambodža
60gr purk
7.99€
Lisa korvi
Pikal pipral on õrn lillehõng väikse särtsuga, eriti pikalt küpsetades.
Pikk pipar maitseb nagu must, roheline ja valge pipar, kuid on tulisem.
Oma keerukuse tõttu sobivad pikad piprad hästi iseloomulike nüansirikaste maitsetega toitudega, nagu kevadised lemmikud nagu artišokk, spargel ja seened. Neid on kõige parem valmistada lihtsalt värskelt jahvatatud pika pipraga, mis on viimasena maitse säilitamiseks toidule lisatud. Kasuta seda veel tumeda lihaga, köögiviljadega, kompottidesse, magustoitudesse ja ka puuviljadele lisandiks.
Kõige parem on see lihtsalt purustada, et pipra tugevus saaks anda maitset karridesse, kõige paremini just taimetoidu ja aeglaselt küpsevatesse toitudesse.
Päritolumaa: Indoneesia
45gr purk
7.99€
Lisa korvi
Jamaica vürtsipipar
Sügavalt aromaatsed, väiksed ja pruunikad, seemne moodi puuviljad, mis on rohkem tuntud vürtsipuu marjadena pakuvad pikantset maitset, millele järgnevad kaneeli, nelgi ja muskaatpähkli õrnad maitsed.
Jamaica tuntud ‘Jerk’ lihamäärdes on vürtsipipar üks tähtsamaid komponente.
Tänapäeval leiab seda ka ketšupitest, lihamarinaadidest, hapukurkidele lisatuna, rummikokteilidest ja ka vürtsikamatest kookidest üle kogu maailma.
Päritolumaa: Guatemala
60 gr
9.90€
Lisa korvi
Värviline piprasegu Schinus marjadega.
Meie värviline piprasegu on aromaatne ja keskmiselt vürtsikas ning õrna puuviljase maitsega. Kõige paremini sobib see liharoogade, salatite, pastade ja kastmetega.
Sisaldab: musta, valget, rohelist ja roosat pipart.
Läbipaistvas veskis näeb see välja imekaunis ja sobib väga hästi ka lauda kaunistama.
Päritolumaa: India /Brasiilia
40 gr
6.90€
Lisa korvi
Testi erinevaid pipraid ja leia oma lemmik:
Testrikomplektist leiad:
Voatsiperifery pipra, tiigripipra, viskipipra, Banasura pipra,
Schinusmarjadega pipra, Jamaika vürtspipra, timuti ja sidruni pipra,
Tellicherry pipra ja kubeebapipra
Kõik pipratestrid on taasavatavas/suletavas pakendis, nii ei lähe aroom kaotsi.
Sellel üllataval ja haruldasel Indoneesia pipral on imeline tsitruseline maitse ja lõhn.
Ideaalne kala, mereandide ja linnulihaga.
Andaliman on Sichuani pipra kauge sugulane ja seda pipart kasutatakse Sumatras samamoodi nagu läänes musta pipart.
Ideaalne igapäevaseks kasutuseks.
Päritolumaa: Indoneesia
20 gr
9.90€
Lisa korvi
Pika pipra aroom on palju rikkalikum kui tavalisel pipral.
Puuviljane-magus lõhn, pisut ka kaneelilõhna.
Iga piprakaun valitakse käsitsi, mis muudab selle pipra nii hinnaliseks.
Parima maitseelamuse saamiseks purusta uhmris või sõrmede vahel.
Päritolumaa: Kamboodža
70 gr
14.90€
Lisa korvi
Värviline piprasegu Schinus marjadega.
Meie värviline piprasegu on aromaatne ja keskmiselt vürtsikas ning õrna puuviljase maitsega. Kõige paremini sobib see liharoogade, salatite, pastade ja kastmetega.
Sisaldab: musta, valget, rohelist ja roosat pipart.
Läbipaistvas veskis näeb see välja imekaunis ja sobib väga hästi ka lauda kaunistama.
Päritolumaa: India /Brasiilia/ Sri Lanka
70 gr
9.90€
Lisa korvi
Voatsiperifery pipar.
Eriline pipar, mida käsitsi korjatakse Madagaskaril.
Lääne kokad armastavad selle pipra aroomi. Haruldane Voatsiperifery pipar on tugeva, kuusemetsaaroomi ja keskmise vürtsikusega. Voatsiperifery pipar kasvab kuumas ja niiskes Kagu-Madagaskari vihmametsas. See pipar kasvab ainult vabas looduses ning see teeb selle korjamise väga keeruliseks.
Voatsiperifery on ilus pipar ja see on lihtne viis muuta iga roog kõrgetasemeliseks.
Soovitame seda pipart kasutada liha- ja kalaroogades ja ka magustoitudes, näiteks puuviljasalatitele peale puistades.
Päritolumaa: Madagaskar
60 gr
16.90€
Lisa korvi
Tellicherry pipral on väga eriline värske maitse. Tellicherry pipart peetakse teistest pipardest aromaatsemaks. Selle pipra lõhnal on tugev ja eristatav tsitruse hõng.
Tellicherry pipart saab kasutata nagu kõiki teisi musti pipraid. Soovitame seda kasutada, et maitsestada soolaseid roogi, nagu näiteks sidruni-pipra kana.
Lisaks on see hea lisand toidulaulale, et roogadele kiirelt ja lihtsalt erilist maitset lisada.
Päritolumaa: India
80 gr
9.90€
Lisa korvi