“VOATSIPERIFERY pipar nr 89” lisati sinu ostukorvi. Vaata ostukorvi
TIGER nr 91 gurmeepiprapakk
9.90€
See erakordne pipar pärineb Malabari ranniku kõrgustiku looduskaitsealalt, mis asub Edela-Indias.
Tiger pipar tuleb toitudes hästi välja oma unikaalse ja tugeva maitsega. See on suurepärane grillliha ja kalaga, samuti sobib see kastmetesse.
Päritolumaa: India
80 gr
Kategooria: Piprad
Kirjeldus
See erakordne pipar pärineb Malabari ranniku kõrgustiku looduskaitsealalt, mis asub Edela-Indias.
Tiger pipar tuleb toitudes hästi välja oma unikaalse ja tugeva maitsega. See on suurepärane grillliha ja kalaga, samuti sobib see kastmetesse.
Päritolumaa: India
80 gr
VAATA KA NEID TOOTEID
Üks parimaid pipraid maailmas.
Ehtne punane pipar on haruldane pipar, mis on valmistatud täiesti küpsetest koorimata pipardest.
Kõrge küpsusastme tõttu on punane pipar eriti aromaatne ja puuviljane.
Kampoti punast pipart kasutage värskelt jahvatatuna, et selle täiuslik aroom suurepäraselt esile tuleks. Ideaalne liha, linnuliha ja kalaga.
Punane Kampoti pipar on nimetatud korduvalt üheks maailma parimaks pipraks just oma erilise ja tugeva maitse poolest. Pärineb ta Kambodžast ning on seotud selle kohaga samamoodi nagu seostatakse šampanjat Prantsusmaaga. Lisaks oma puuviljalisele meeldivale maitsele näeb punane kampoti pipar imeilus välja. Öeldakse, et just see pipar on eriti hea kõhu korrashoidmiseks ning kolesterooli taseme madalal hoidmiseks.
Päritolumaa: Kamboodža
70 gr
14.90€
Lisa korvi
Timuti ja sidruni pipar
Seda pipart on Himaalaja põlisasukad kasutanud juba üle tuhande aasta.
Timuti ja sidruni pipar on sarnane kuulsale Szechuani piprale, aga selle terad on suuremad ja heledamad. Timuti maitsebukett koosneb võluvast granadillist, tsitrusest tugeva roosiga, jasmiini ja hüatsindi maitsetest ning õrnalt on tunda ka suitsuseid ning puiseid marju.
Teravus on väga piprane ning lisaks on timutil ka valuvaigistav efekt.
Sobib väga hästi:
-kalaga: valge kala, kala-carpaccio, tartar, ceviche
-mereandidega: vähk, kammkarp, krevetid
-lihaga: valge liha, linnuliha, sealiha, veiseliha, pardiliha, lambaliha, kalkun
-juustuga: värske ja noor kitsejuust
-magustoitudega: mango, ananass, tsitrulised, maasikad, melon, litšimarjad, granadill, aprikoos ja šokolaad
50 gr
9.90€
Lisa korvi
Cubeb ehk kubeebapipar.
Kubeebapipar pärineb troopilistest paikadest nagu Jaava ja teised Indoneesia saared. Sellel pipral on soe, meeldiv aroom, õrnalt pirpane aga ka muid vürtse meenutav oma pehme eukalüpti ja terpentiini hõnguga. Pipra kuumutamine toob välja just selle meeldiva hõngu. Kõige paremini sobib see pipar liha ja köögiviljaroogade juurde. Väga hästi ühineb kardemoni, kaneeli, karri lehtede, rosmariini, salvei, tüümiani ja kurkumiga.
Päritolumaa: Indoneesia
70 gr
12.90€
Lisa korvi
Värviline piprasegu Schinus marjadega.
Meie värviline piprasegu on aromaatne ja keskmiselt vürtsikas ning õrna puuviljase maitsega. Kõige paremini sobib see liharoogade, salatite, pastade ja kastmetega.
Sisaldab: musta, valget, rohelist ja roosat pipart.
Läbipaistvas veskis näeb see välja imekaunis ja sobib väga hästi ka lauda kaunistama.
Päritolumaa: India /Brasiilia/ Sri Lanka
70 gr
9.90€
Lisa korvi
Cubeb ehk kubeebapipar.
Kubeebapipar pärineb troopilistest paikadest nagu Jaava ja teised Indoneesia saared. Sellel pipral on soe, meeldiv aroom, õrnalt pirpane aga ka muid vürtse meenutav oma pehme eukalüpti ja terpentiini hõnguga. Pipra kuumutamine toob välja just selle meeldiva hõngu.
Kubeeba pipar ei ole nii tuline kui must pipar. Piparde tulisuse skaalal skoorib ta üsna madala kolme kümnest.
Kõige paremini sobib see pipar liha ja köögiviljaroogade juurde. Väga hästi ühineb kardemoni, kaneeli, karri lehtede, rosmariini, salvei, tüümiani ja kurkumiga.
Päritolumaa: Indoneesia
35gr purk
7.99€
Lisa korvi
Banasura Highland pipar on Malabari ranniku hinnatumaid pipraid.
Seda kasvatatakse Wayanadi orus Lääne-Indias. Banasura pipar on aromaatne ja tuline tänu erakordsele pipra suurusele.
Banasura pipar sobib suurepäraselt punase liha, grillitud liha ja burgerite juurde.
Parima tulemuse saavutamiseks pane pipart toidule viimasena - värskelt jahvatatuna.
Kui hoiad Banasura pipart jahedas ja pimedas, säilitab see oma aroomi 2 aastat. Kui pipar on jahvatatud siis säilib aroom ligikaudu 3 kuud.
Päritolumaa: India
80 gr
9.90€
Lisa korvi
Värviline piprasegu Schinus marjadega.
Meie värviline piprasegu on aromaatne ja keskmiselt vürtsikas ning õrna puuviljase maitsega. Kõige paremini sobib see liharoogade, salatite, pastade ja kastmetega.
Sisaldab: musta, valget, rohelist ja roosat pipart.
Läbipaistvas veskis näeb see välja imekaunis ja sobib väga hästi ka lauda kaunistama.
Päritolumaa: India /Brasiilia
40 gr
6.90€
Lisa korvi
Schinusmarja pipar.
See pipar pärineb niisketelt ja soojadelt aladelt Brasiilias. Schinuse marjad kasvavad põõsastel ja ka puudel, mis võivad kasvada kuni 12ne meetrini. Marjade maitse on magus ning veidi vürtsikas.
Schinuse marjade pipar sobib imeliselt kastmetele, kanalihale, loomalihale ja ka magustoidule peale raputatuna.
Oma ilusa välimuse tõttu, kohtab Schinusmarju paljudes roogades.
Soovitame kindlasti veskisse lisada ka midagi veel nendele marjadele lisaks, kuna tihtipeale kipuvad need marjad veskit ummistama.
Päritolumaa: Brasiilia
30 gr
7.99€
Lisa korvi
Soolapoest leiad suurepärase kingituse sõbrale või kolleegile. Sobib nii soolaleivakingituseks, sünnipäevaks. Ilus ja taaskasutatav vineerist kinkekarp sisaldab täiuslikku komplekti soolade ja piparde valikuga tutvumiseks.
Valikus on Alaea coarse - punane saviga sool, Crystal valged soolahelbed, Black Lava must dekoratiivsool, viikingite meetodil valmistatud suitsusoolahelbed Smoke flakes. Lisaks virsikukarva Crystal pink flakes - roosad soolahelbed ja Bamboo Jade rohelist värvi teraline sool. Gurmeesooladele lisaks oleme karpi valinud kolm head pipart: terava kubeebapipra, tellicherry ja tiigripipra.
PS! Kui soovid mõnda soola või pipart asendada oma lemmikuga, siis märgi see tellimust tehes märkustesse.
Tellicherry pipral on väga eriline värske maitse. Tellicherry pipart peetakse teistest pipardest aromaatsemaks. Selle pipra lõhnal on tugev ja eristatav tsitruse hõng.
Tellicherry pipart saab kasutata nagu kõiki teisi musti pipraid. Soovitame seda kasutada, et maitsestada soolaseid roogi, nagu näiteks sidruni-pipra kana.
Lisaks on see hea lisand toidulaulale, et roogadele kiirelt ja lihtsalt erilist maitset lisada.
Päritolumaa: India
80 gr
9.90€
Lisa korvi
Voatsiperifery pipar.
Eriline pipar, mida käsitsi korjatakse Madagaskaril.
Lääne kokad armastavad selle pipra aroomi. Haruldane Voatsiperifery pipar on tugeva, kuusemetsaaroomi ja keskmise vürtsikusega. Voatsiperifery pipar kasvab kuumas ja niiskes Kagu-Madagaskari vihmametsas. See pipar kasvab ainult vabas looduses ning see teeb selle korjamise väga keeruliseks.
Voatsiperifery on ilus pipar ja see on lihtne viis muuta iga roog kõrgetasemeliseks.
Soovitame seda pipart kasutada liha- ja kalaroogades ja ka magustoitudes, näiteks puuviljasalatitele peale puistades.
Päritolumaa: Madagaskar
50 gr
9.99€
Lisa korvi
Jamaica vürtsipipar
Sügavalt aromaatsed, väiksed ja pruunikad, seemne moodi puuviljad, mis on rohkem tuntud vürtsipuu marjadena pakuvad pikantset maitset, millele järgnevad kaneeli, nelgi ja muskaatpähkli õrnad maitsed.
Jamaica tuntud ‘Jerk’ lihamäärdes on vürtsipipar üks tähtsamaid komponente.
Tänapäeval leiab seda ka ketšupitest, lihamarinaadidest, hapukurkidele lisatuna, rummikokteilidest ja ka vürtsikamatest kookidest üle kogu maailma.
Päritolumaa: Guatemala
30 gr
7.99€
Lisa korvi
Sellel üllataval ja haruldasel Indoneesia pipral on imeline tsitruseline maitse ja lõhn.
Ideaalne kala, mereandide ja linnulihaga.
Andaliman on Sichuani pipra kauge sugulane ja seda pipart kasutatakse Sumatras samamoodi nagu läänes musta pipart.
Ideaalne igapäevaseks kasutuseks.
Päritolumaa: Indoneesia
20 gr
9.90€
Lisa korvi
Banasura Highland pipar on Malabari ranniku hinnatumaid pipraid.
Seda kasvatatakse Wayanadi orus Lääne-Indias. Banasura pipar on aromaatne ja tuline tänu erakordsele pipra suurusele.
Banasura pipar sobib suurepäraselt punase liha, grillitud liha ja burgerite juurde.
Parima tulemuse saavutamiseks pane pipart toidule viimasena - värskelt jahvatatuna.
Kui hoiad Banasura pipart jahedas ja pimedas, säilitab see oma aroomi 2 aastat. Kui pipar on jahvatatud siis säilib aroom ligikaudu 3 kuud.
50 g purk
7.99€
Lisa korvi
Kogenud suitsutamismeistrid on Banasura piprast teinud tõelise maitseelamuse.
Suitsutatud Banasura pipar on parim punase liha ja burgeritega.
Parima aroomi ja maitseelamuse jaoks jahvatage pipar vahetult enne söömist ja kui toitu praete või keedate siis lisage vahetult enne valmimist.
Päritolumaa: India
50 gr
7.99€
Lisa korvi