BAMBOO JADE coarse nr 5
7.99€
Hawaii bambuseroheline meresool.
Bamboo Jade on imeilus roheline Hawaii meresool, millele on lisatud orgaanilist bambuse lehtede ekstrakti.
See sool lisab täiendava nüansi igat tüüpi Aasia toitudele, nagu friteeritud road ja supid, sea-, kana- või veiselihatoidud. See on looduslik kombinatsioon rafineerimata meresoolast ja orgaanilisest bambuseleheekstraktist. Bamboo Jade sool sisaldab meeldivalt värskeid taimseid lõhnu ja maitseid.
Selle õrna soolsuse alt avastate bambuse värskendava magususe. Sertifitseeritud orgaaniline bambuseleheekstrakt, mida hinnatakse Lõuna-Hiinas tervistava abivahendina, immutatakse puhtasse valgesse Hawaii meresoola – tulemuseks on maitsev garneerimissool külluslike aminohapete, antioksüdantide ja vitamiinidega.
Päritolumaa Hawaii
100gr purk
Koostis: 98% meresool, 2% bambuslehe ekstrakt (orgaaniline)
Laos
Saada e-mailiga sõbraleKirjeldus
Mis on Bamboo Jade sool ja kust see pärineb?
Meie Salt’sUpi poes on saadaval mitmesuguseid Hawaii soolasid ja oleme koos klientidega nende suured fännid.
Hawaii soolade erinevad toonid esindavad ka nende rahva toone:
- Must laavasool sümboliseerib riigi vulkaanilist päritolu
- Punase savi sool sümboliseerib püha Alaea savi ja vabadust
- Roheline bambusesool sümboliseerib Hawaii puhast taimestikku ja loomastikku
Bamboo Jade soola hinnatakse lisaks fantastilisele maitsele ka oma tervise kasulikkusele. See on valmistatud sertifitseeritud orgaanilisest bambuselehtede ekstraktist ja mineraaliderikkast Molokai meresoolast.
Aasia on iidsetest aegadest hinnanud bambuseekstrakti selle vitamiinide, antioksüdantide ja aminohapete rohkuse ning potentsiaalse tervisega seotud eeliste tõttu.
Bambuse Jade koostis tuleneb vee filtreerimisest ja Vaikse ookeani kaldalt aurustumisest, mille Päike omakorda soolakristallideks muudab.
Tulemuseks on sool, mis sisaldab rohkem kui 80t erinevat mineraali.
Bamboo Jade sool on ka vahva ja loominguline viis oma roogadele värvi lisada. Tänu kaunile rohelisele välimusele on lihtne oma külalistele muljet avaldada, kasutades viimistlussoolana rohelist Bamboo jade soola.
Lisaks on soolal lisatud bambuselehtede ekstrakti tõttu väga eriline, kuid maalähedane ja aromaatne maitse. Suurepärane värv, esmaklassiline kvaliteet ja hämmastav maitse muudavad Bamboo Jade’i kokkade seas väga hinnatud ja armastatud soolaks üle kogu maailma.
Miks on Bamboo Jade sool parem valik kui tavaline lauasool?
Bamboo Jade Sea Salt sisaldab sertifitseeritud orgaanilisi bambuselehtede ekstrakte, mida Lõuna-Hiinas hinnatakse tervise turgutajana, et saada rikkalikult aminohappeid, antioksüdante ja vitamiine sisaldav maitsev sool.
See sool ühendab endas parimad Havai ja Hiina taimsed ravimid. Sertifitseeritud orgaaniline bambuselehtede ekstrakt lisatakse puhtasse valgesse Hawaii meresoola.
Naatriumkloriid moodustab ligikaudu 99 protsenti kaubanduslikult müüdavast lauasoolast. Kuid teadusliku uurimise kohaselt moodustas Bamboo Jade soolast vaid 84% naatriumkloriid. See näitab, et võrreldes traditsioonilise lauasoolaga on sellel soolal madalam naatriumisisaldus portsjoni kohta. Ülejäänud 16 protsenti moodustasid umbes 80 looduslikku komponenti, elektrolüüti ja mikroelementi.
Kuidas ja mis roogades Bamboo Jade soola kasutatakse?
Bamboo Jade soola kasutatakse peamiselt Aasia roogades, salatites, valge lihaga, sealihaga, kalaga ja kammkarpidega. Bamboo Jade sool sisaldab meeldivalt värskeid taimseid lõhnu ja maitseid. See sobib hästi eksootiliste toitudega, nagu Tai toit, toored mereannid, ja ka riis.
Magusate ja soolaste maitsete õrna segu tõttu toimib Bamboo Jade sool ka imehästi viimistlussoolana. See sool suudab iga roa muuta ilusaks, luksuslikuks ja silmapaistvaks. Lisaks roogadele soovitame proovida ka suurepärast rohelist soola oma lemmikkokteili klaasi äärel.
Lisaks Bamboo Jade soola kasutamisele roogades võib see ravida ka selliseid tervisemuresid nagu krooniline väsimus ja lihasvalu. Lisaks muudab selle mineraalide rikkus selle tervislikuks alternatiiviks tavalisele lauasoolale ja ka tavapäraste tervisemurede leevendiks.
Vahva retsept, mida meie Bamboo Jade soolaga katsetada:
Wokiroog köögiviljadega
See on väga lihtne, kuid maitsev retsept, mida koos meie Bamboo Jade soolaga kodus proovida. Kiire ja hõrgutav valik õhtusöögiks. Oleme pannud kirja taimetoidu versiooni, kuid võite vabalt wokile lisada ka liha, kana või krevette.
Vaja läheb (umbes 5-6 portsjoni jagu):
- Üks supilusikatäis oliiviõli
- Üks punane paprika, viiluta enne
- Üks kollane paprika, viiluta enne
- 1 tass suhkruherneid
- 1 tass porgandit, viiluta enne
- 1 tass seeni, viiluta enne
- 2 tassi brokkolit
- 1 tass beebimaisi
- 1/2 tassi vesikastanit
- ¼ tassi sojakastet
- Kolm küüslauguküünt, hakitud
- ½ supilusikatäit Bamboo Jade soola juurviljade praadimisel
- 3 supilusikatäit pruuni suhkrut
- Üks teelusikatäis seesamiõli
- 1/2 tassi kana puljongit
- Üks supilusikatäis maisitärklist
- Kaunistamiseks hakitud rohelist sibulat ja seesamiseemneid
- Kaunistuseks natuke Bamboo Jade soola
Juhised:
- Kõigepealt kuumuta vokkpannil või suurel pannil 1 supilusikatäis oliiviõli keskmisel-kõrgel kuumusel. Paprika, herned, porgandid, seened, spargelkapsas, maisi ja vesikastanid; viska need oma pannile.
- Küpseta köögivilju 2–3 minutit või kuni need on peaaegu pehmed. Lisa oma köögiviljadele toiduvalmistamise ajal veidi Bamboo Jade soola.
- Sega väikeses kausis kokku sojakaste, küüslauk, pruun suhkur, seesamiõli, kanapuljong ja maisitärklis. Segada tuleb korralikult.
- Seejärel vala kaste pannile köögiviljadele lisakas ja küpseta, kuni kaste on paksenenud.
- Serveeri wokirood koos hakitud rohelise sibula, seesamiseemnete ja Bamboo Jade soolaga.
Bon Appetit! 🙂
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.