Suitsusool “PÖÖK” helbed nr 24
7.99€
Suitsusoola helbed
Suitsutatud meresool, mis loob silme ette kujutluspildid viikingitest ja õhutab kokka eksperimenteerima!
Meresoola suitsutatakse järk-järgult lahtise tule kohal, mida toidetakse pöögipuiduga. Soolal on tugev lõkkearoom ja looduslik suitsune maitse.
Taimetoitlaste lemmik. Sobib suurepäraselt köögiviljadega. Muudab liha imemaitsvaks, kui seda raputada lihale vahetult enne grillile panemist.
Päritolumaa Taani
45gr purk
Koostis: 100% meresool, lisaaineteta, külmsuits
Kirjeldus
Kuidas kasutada suitsutatud soola?
Meie suitsusoola toodete võlu seisneb selles, et neid saab kasutada väga erineval viisil. Möödas on ajad, mil sahvris seisis lauasoolakarp, mida kasutati ainult siis, kui sooviti maitsestada kiiret õhtusööki, kasutati kogemata liiga palju ja muretseti, kas toit sai nüüd ära rikutud.
Oh ei, sool on muutunud. Kuna saadaval on nii palju tooteid, kogevad maitsemeeled täiesti uut maailma ja mõned tavalised igapäeva road, mida oled kogu elu valmistanud, saavad uue särtsu. Suitsusool ei tunne piire.
Proovid suitsusoola esimest korda?
Arvestades saadaolevate valikute suurt hulka, võib suitsusoola maailm kindlasti olla hirmutav. Tõepoolest, selle kõige keerukus võib mõnikord tunduda segane.
Seega on oluline meeles pidada tõsiasja, et KÕIK meie tooted on külmsuitsutatud töötlemata puiduga, mis tähendab, et ei pea KUNAGI muretsema kunstlike maitseainete kasutamise pärast.
Toote esmakordsel avamisel on lõhn intensiivne ja kahtlemata tasub seda proovida innukalt peaaegu kõigega. Kuid tasub meeles pidada, et see on ikkagi sool ning ülesoolamist tuleks vältida.
Kuidas peaksid suitsusoola kasutama?
Suitsusoola kasutamiseks on nii palju erinevaid viise, et pärast seda, kui oled sellega veidi tutvunud, hakkad kiiresti juba ise välja mõtlema uusi retsepte.
Sellegipoolest, et alustuseks inspiratsiooni anda, on siin väike ülevaade mõnest suitsusoola kasutusviisist.
Liharoogade tarbeks
Kui uurite suitsusoola kohta, siis teeme ennatliku oletuse ja peame sind üsna heaks kokaks. Seda silmas pidades ei ole ilmselt sulle võõras liha kuivatamine enne küpsetamist, et saada sellest kätte kõige mahlakamat maitset.
Suitsusool on tõenäoliselt sinu uus parim sõber. Olenemata sellest, kas sul on valikus tuunikala steik või kuivlaagerdatud veiseliha, igat liiki suitsusoolaga hõõrumine enne küpsetamist süvendab maitset ja annab roale nii mõnusa kooriku, et külalised arvavad, et kutsusid oma kööki hoopis professionaali!
Peekonipuru asendajana
Taimetoitlaseks olemises on nii palju häid asju, kuid ausalt öeldes on peekonipurust ilmajäämine piin. Täiesti fantastiline lisand peaaegu kõigele, kuid kuidas leida sellele taimset asendust?
Puistades suitsusoola munale ja salatitele, saavad toidud kõikvõimalikke erinevaid toone ning mõnusa suitsuse peekonipuru tunde. Kasvõi vahusta kastmesse näpuotsatäis suitsusoola ja kasuta ükskõik millisel salatil, et tunda suitsusoola erilisust.
Pisut soola käib ikka magusa juurde
Suitsutatud soolakaramelli juustukook on meie unistuste magustoit. Kuna terad on pisut jämedamad kui tavapärane lauasool, ilmuvad need magusate roogade juurde maitsvate kividena, mis justkui tantsivad üle keele.
Isegi jäätise sisse vahustades on suitsusoola eriline maitse nii hõrk ja meeldiv. Seda tasub kindlasti kodus järele proovida!
Kastmetes ja lisandites
Enne selle artikli lugemist võis jääda mulje, et tavaline maisitõlvik ei saa sõna otseses mõttes paremaks minna. Aga kas oled kunagi proovinud maisi suitsusoola sisse segada enne küpsetamist?
See on täpselt selline asi, millest me suitsusoola puhul alati räägime. Lihtsatest ja igapäevastest road saavad suitsusoola abil uuteks ja põnevateks.
Kartuli ja pastaga
Arvad, et kartul ei saa enam paremaks minna? Sa eksid.
Puista pisut suitsusoola küpsetamise ajal kartulile ja vau, oled avastanud täiesti uue maailma. Küpsetamise ajal aitab suitsusool toite krõbedaks muuta, eemaldades osa niiskusest ja lukustades nendesse oma suitsuse maitse.
Pasta puhul pole midagi muud, kui lisa pisut suitsusoola oma pastaroale või katseta suitsusoola vees pasta keetmist!
Hommikusöögiks
Benedicti munad on ideaalne viis päeva alustamiseks, eks? Jah, aga kui lisate võrrandisse suitsusoola, komistad tõesti millegi sellise otsa, mis on mõeldud vaid kuningatele ja kuningannadele.
Suitsusus on rahulik, kuid samas intensiivne viis päeva alustamiseks. Eriti soovitame suitsusoola ka lisada pisut avokaadole. Nõnda on kreemjas avokaado suurepäraselt tasakaalustatud suitsusoola teradega, muutes hommikusöögi eriti maitsvaks.
Kokteilide jaoks
Now we’re talkin’.
Bloody Mary vajab soola, eks? Noh, võibolla.
Bloody Mary vajab suitsusoola. Pole midagi niisugust, kui saad nautida oma päeva kokteiliga, mida kaunistavad suitsusoolahelbed.
Isegi margaritaga sobib suitsusool suurepäraselt. Väljateenitud puhkuse maitse, hellita end suitsusoolaga, et viia oma kokteilid täiesti teisele tasemele.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.