jaanuar 12, 2021 // Soolajutud -milline sool ja pipar valida?
Munamaitseline Kala Namak gurmeesool
Tihtipeale küsitakse meilt, et kus ja kuidas seda huvitavat munamaitselist ja taimetoitlaste lemmikut Kala Namaki soola kasutada. Niisiis mõtlesime teha väikse tutvustava postituse sellele soolale -tihtipeale nimetatakse teda ka mustaks soolaks!
INDIA MUST SOOL – KALA NAMAK
Kala Namak on sool, millel on tugev munamaitse ja lõhn suure väävlisisalduse tõttu. See sama munamaitse teeb temast väga erilise soola, ei ole teist soola, mis nii tugevalt suudaks kokates oma maitset edasi anda. Väga paljud taimetoitlased kasutavad Kala Namaki kokates just “muna” toite, eriti hästi tulevad välja tofuomletid!
TOFUOMLETID
Kuidas seda sama maitsvat ja imelihtsat tofuomletti siis endale hommikuks küpsetada? Esmalt purusta pannil endale parajas koguses tofut, lisa sellele maitse järgi kurkumi, karripulbrit ja Kala Namaki soola. Siis sega kõik ühtlaselt ning prae 5-10 minutit ning serveeri koos värskete köögiviljadega. Lihtne ja maitsev hommikusöök on valmis. Ja ega ei pea piirduma lihtsalt omleti küpsetamisega, Kala Namaki võib julgelt katsetada ka salatites, kastmetes ja ka jookide sees. Endale katsetamiseks leiad Kala Namaki soola SIIT!
About Author
Kommentaarid on suletud