jaanuar 5, 2021 // Soolajutud -milline sool ja pipar valida?
Krõmpsuv beebispargel – seda teha on imelihtne!
Krõmpsuv beebispargel. Eriti lihtne on värsket beebisparglit teha nii: lase vesi keema ja viska potti tibake soola – mina kasutan sparglite jaoks mahedat Murray Riverit näiteks. Siis kui vesi keeb, tõstad poti tulelt ja viskad beebisparglid sinna sisse. Ootad umbes 7-8 minutit, et värv oleks ikka ilus roheline ja tõstad sparglid välja. Kui nüüd rannavorm pole oluline võid panni peal või ja merevaigu seguga spargleid natuke praadida, nii 2 minutit on piisav. Ja siis taldrikule pannes paned valgeid soolahelbeid ja granaatõuna lisaks. Paar basiiliku lehte pane ka – annab hea lõhna. That’s it! Midagi lihtsamat pole olemas!
Valged soolahelbed leiad siit.
Leave a reply