“KAMPOT RED pipar nr 98” lisati sinu ostukorvi. Vaata ostukorvi
TASMANIAN nr 79 gurmeepiprapakk
44.99€
Tasmaania pipar, nimetatakse ka mägi-pipraks.
Maitseb puuviljaselt, magus, natuke teravam kui tavaline must pipar.
Purustamiseks on parem uhmer kui veski.
Suurepärane kastmete, mee ja kokteilide juurde.
Päritolumaa: Austraalia
70 gr
Kategooria: Piprad
Kirjeldus
Tasmaania pipar, nimetatakse ka mägi-pipraks.
Maitseb puuviljaselt, magus, natuke teravam kui tavaline must pipar.
Purustamiseks on parem uhmer kui veski.
Suurepärane kastmete, mee ja kokteilide juurde.
Päritolumaa: Austraalia
70 gr
VAATA KA NEID TOOTEID
Pika pipra aroom on palju rikkalikum kui tavalisel pipral.
Puuviljane-magus lõhn, pisut ka kaneelilõhna.
Iga piprakaun valitakse käsitsi, mis muudab selle pipra nii hinnaliseks.
Parima maitseelamuse saamiseks purusta uhmris või sõrmede vahel.
Päritolumaa: Kamboodža
40 gr
7.99€
Lisa korvi
Viskipipar
Seda mixi piprast, vürtsidest ja viski maitseainest on parim kasutada just liha, lõhe ja kanaga.
See pipar teeb tavalisest lihatükist restoraniväärilise roa sinu kodulaual!
Päritolumaa: India/Saksamaa
70 gr
16.90€
Lisa korvi
Kampot pipar on üks parimaid pipraid maailmas. Tai ranniku niiske ja kuum kliima, raske savimuld annab sellele piprale suurepärased omadused.
Kampot pipart kasvatatakse traditsiooniliselt, kasutamata kunstväetisi ja pestitsiidide. Kõik Kampot piprad pärinevad samast taimest, värvus määratakse vastavalt küpsuse ja töötlemise astmele.
Valge Kampot pipra saamiseks kasutatakse ainult täielikult küpseid vilju. Pärast saagikoristust leotatakse vilju mitu päeva vees, kuni koor lahustub. Seejärel kuivatatakse beežikas-valged terad päikese käes.
See pipar on värske ja aromaatse hõnguga.
Soovitame kasutada White Kampot pipart linnuliha, kala, köögiviljade, kergete kastmete ja suppide maitsestamisel.
Päritolumaa Kambodža
60gr purk
7.99€
Lisa korvi
Cubeb ehk kubeebapipar.
Kubeebapipar pärineb troopilistest paikadest nagu Jaava ja teised Indoneesia saared. Sellel pipral on soe, meeldiv aroom, õrnalt pirpane aga ka muid vürtse meenutav oma pehme eukalüpti ja terpentiini hõnguga. Pipra kuumutamine toob välja just selle meeldiva hõngu.
Kubeeba pipar ei ole nii tuline kui must pipar. Piparde tulisuse skaalal skoorib ta üsna madala kolme kümnest.
Kõige paremini sobib see pipar liha ja köögiviljaroogade juurde. Väga hästi ühineb kardemoni, kaneeli, karri lehtede, rosmariini, salvei, tüümiani ja kurkumiga.
Päritolumaa: Indoneesia
35gr purk
7.99€
Lisa korvi
Timuti ja sidruni pipar
Seda pipart on Himaalaja põlisasukad kasutanud juba üle tuhande aasta.
Timuti ja sidruni pipar on sarnane kuulsale Szechuani piprale, aga selle terad on suuremad ja heledamad. Timuti maitsebukett koosneb võluvast granadillist, tsitrusest tugeva roosiga, jasmiini ja hüatsindi maitsetest ning õrnalt on tunda ka suitsuseid ning puiseid marju.
Teravus on väga piprane ning lisaks on timutil ka valuvaigistav efekt.
Sobib väga hästi:
-kalaga: valge kala, kala-carpaccio, tartar, ceviche
-mereandidega: vähk, kammkarp, krevetid
-lihaga: valge liha, linnuliha, sealiha, veiseliha, pardiliha, lambaliha, kalkun
-juustuga: värske ja noor kitsejuust
-magustoitudega: mango, ananass, tsitrulised, maasikad, melon, litšimarjad, granadill, aprikoos ja šokolaad
30 gr
7.99€
Lisa korvi
Timuti ja sidruni pipar
Seda pipart on Himaalaja põlisasukad kasutanud juba üle tuhande aasta.
Timuti ja sidruni pipar on sarnane kuulsale Szechuani piprale, aga selle terad on suuremad ja heledamad. Timuti maitsebukett koosneb võluvast granadillist, tsitrusest tugeva roosiga, jasmiini ja hüatsindi maitsetest ning õrnalt on tunda ka suitsuseid ning puiseid marju.
Teravus on väga piprane ning lisaks on timutil ka valuvaigistav efekt.
Sobib väga hästi:
-kalaga: valge kala, kala-carpaccio, tartar, ceviche
-mereandidega: vähk, kammkarp, krevetid
-lihaga: valge liha, linnuliha, sealiha, veiseliha, pardiliha, lambaliha, kalkun
-juustuga: värske ja noor kitsejuust
-magustoitudega: mango, ananass, tsitrulised, maasikad, melon, litšimarjad, granadill, aprikoos ja šokolaad
50 gr
9.90€
Lisa korvi
Värviline piprasegu Schinus marjadega.
Meie värviline piprasegu on aromaatne ja keskmiselt vürtsikas ning õrna puuviljase maitsega. Kõige paremini sobib see liharoogade, salatite, pastade ja kastmetega.
Sisaldab: musta, valget, rohelist ja roosat pipart.
Läbipaistvas veskis näeb see välja imekaunis ja sobib väga hästi ka lauda kaunistama.
Päritolumaa: India /Brasiilia
40 gr
6.90€
Lisa korvi
Cubeb ehk kubeebapipar.
Kubeebapipar pärineb troopilistest paikadest nagu Jaava ja teised Indoneesia saared. Sellel pipral on soe, meeldiv aroom, õrnalt pirpane aga ka muid vürtse meenutav oma pehme eukalüpti ja terpentiini hõnguga. Pipra kuumutamine toob välja just selle meeldiva hõngu. Kõige paremini sobib see pipar liha ja köögiviljaroogade juurde. Väga hästi ühineb kardemoni, kaneeli, karri lehtede, rosmariini, salvei, tüümiani ja kurkumiga.
Päritolumaa: Indoneesia
70 gr
12.90€
Lisa korvi Sellel üllataval ja haruldasel Indoneesia pipral on imeline tsitruseline maitse ja lõhn. See on ideaalne kala, mereandide ja linnulihaga ja hea igapäevaseks kasutuseks.
Andaliman on Sichuani pipra kauge sugulane ja seda pipart kasutatakse Sumatras samamoodi nagu läänes musta pipart.
Sellel pipral on omapärane, pisut torkiv maitse, mis omakorda paneb su maitsemeeled eriti hästi tööle. Just selle omaduse tõttu kasutatakse Andalimani pipart toitudel, mille maitset soovitakse eriliselt rõhutada. See pipar sobib hästi lihasõpradele - toob välja ta kõige paremini just kana ja punase liha maitsed. Liha lihaks, me siin oma soolapoes otsustasime seda sama pipart aga katsetada hoopis tee tegemiseks! Panime natuke kuuma vee sisse ja sai eriti hea maitsega. Päritolumaa: Indoneesia 15gr purk
Üks parimaid pipraid maailmas.
Ehtne punane pipar on haruldane pipar, mis on valmistatud täiesti küpsetest koorimata pipardest.
Kõrge küpsusastme tõttu on punane pipar eriti aromaatne ja puuviljane.
Kampoti punast pipart kasutage värskelt jahvatatuna, et selle täiuslik aroom suurepäraselt esile tuleks. Ideaalne liha, linnuliha ja kalaga.
Punane Kampoti pipar on nimetatud korduvalt üheks maailma parimaks pipraks just oma erilise ja tugeva maitse poolest. Pärineb ta Kambodžast ning on seotud selle kohaga samamoodi nagu seostatakse šampanjat Prantsusmaaga. Lisaks oma puuviljalisele meeldivale maitsele näeb punane kampoti pipar imeilus välja. Öeldakse, et just see pipar on eriti hea kõhu korrashoidmiseks ning kolesterooli taseme madalal hoidmiseks.
Päritolumaa: Kamboodža
70 gr
14.90€
Lisa korvi
Voatsiperifery pipar.
Eriline pipar, mida käsitsi korjatakse Madagaskaril.
Lääne kokad armastavad selle pipra aroomi. Haruldane Voatsiperifery pipar on tugeva, kuusemetsaaroomi ja keskmise vürtsikusega. Voatsiperifery pipar kasvab kuumas ja niiskes Kagu-Madagaskari vihmametsas. See pipar kasvab ainult vabas looduses ning see teeb selle korjamise väga keeruliseks.
Voatsiperifery on ilus pipar ja see on lihtne viis muuta iga roog kõrgetasemeliseks.
Soovitame seda pipart kasutada liha- ja kalaroogades ja ka magustoitudes, näiteks puuviljasalatitele peale puistades.
Päritolumaa: Madagaskar
60 gr
16.90€
Lisa korvi
Viskipipar
Viskipipar on unikaalne segu mustast Malabari piprast viskiga. See pipar toob kaasa ainulaadse ja uue maitseelamuse ja teeb tavalisest lihatükist restoraniväärilise roa sinu kodulaual!
Viski tasakaalustab pipart, lisab omakorda veel ka mahedust ja magusust, mis teeb sellest piprast suurepärase lisandi lihale ja kalale. Õrn piprane tunne ning omapärane ja silmapaistev viski maitse muudavadki viskipipra nii ainulaadseks.
See viskipipar on ideaalne kingitus kokkadele, kes armastavad katsetada erinevate uute maitsetega.
Päritolumaa India/Saksamaa
45gr purk
7.99€
Lisa korvi
Tellicherry pipral on väga eriline värske maitse. Tellicherry pipart peetakse teistest pipardest aromaatsemaks. Selle pipra lõhnal on tugev ja eristatav tsitruse hõng.
Tellicherry pipart saab kasutata nagu kõiki teisi musti pipraid. Soovitame seda kasutada, et maitsestada soolaseid roogi, nagu näiteks sidruni-pipra kana.
Lisaks on see hea lisand toidulaulale, et roogadele kiirelt ja lihtsalt erilist maitset lisada.
Päritolumaa: India
50 gr
7.99€
Lisa korvi
Kogenud suitsutamismeistrid on Banasura piprast teinud tõelise maitseelamuse.
Suitsutatud Banasura pipar on parim punase liha ja burgeritega.
Parima aroomi ja maitseelamuse jaoks jahvatage pipar vahetult enne söömist ja kui toitu praete või keedate siis lisage vahetult enne valmimist.
Päritolumaa: India
50 gr
7.99€
Lisa korvi
Kogenud suitsutamismeistrid on Banasura piprast teinud tõelise maitseelamuse.
Suitsutatud Banasura pipar on parim punase liha ja burgeritega.
Parima aroomi ja maitseelamuse jaoks jahvatage pipar vahetult enne söömist ja kui toitu praete või keedate siis lisage vahetult enne valmimist.
Päritolumaa: India
70 gr
12.90€
Lisa korvi