Navigation
  • Salt’sUp soolapood
    • Kinkepakid
    • Gurmeesoolad
      • Peeneteralised soolad
      • Teralised soolad
      • Helbed & Teemantid
      • Suitsusoolad
      • Suured gurmeesoolapakid
    • Soolaplaadid
    • Soola- ja pipratestrid
    • Veskid soolale ja piprale
    • Piprad
    • Tšillid
    • Trühvlitooted
  • PAKKUMISED
  • Soolajutud
  • Salt`s Up
  • Retseptid
  • KINGIIDEED
  • Kontakt
Site logo
  • Salt’sUp soolapood
    • Kinkepakid
    • Gurmeesoolad
      • Peeneteralised soolad
      • Teralised soolad
      • Helbed & Teemantid
      • Suitsusoolad
      • Suured gurmeesoolapakid
    • Soolaplaadid
    • Soola- ja pipratestrid
    • Veskid soolale ja piprale
    • Piprad
    • Tšillid
    • Trühvlitooted
  • PAKKUMISED
  • Soolajutud
  • Salt`s Up
  • Retseptid
  • KINGIIDEED
  • Kontakt
1
Ostukorv: 9.90€

viimati lisatud tooted

  • SCHINUS MARJADEGA värviline nr 85 gurmeepiprapakk 

    1 x 9.90€

ostukorv kokku

9.90€
vaata ostukorvi kassa
“SCHINUS MARJADEGA värviline nr 85 gurmeepiprapakk” lisati sinu ostukorvi. Vaata ostukorvi
Banasura pipar lightbox
lightbox
lightbox
lightbox
lightbox
Banasura pipar

Tootekirjeldus

TIMUT & LEMON pipar nr 86 7.99€

BANASURA HIGHLAND pipar nr 88

7.99€

Banasura Highland pipar on Malabari ranniku hinnatumaid pipraid.

Seda kasvatatakse Wayanadi orus Lääne-Indias. Banasura pipar on aromaatne ja tuline tänu erakordsele pipra suurusele.

Banasura pipar sobib suurepäraselt punase liha, grillitud liha ja burgerite juurde.

Parima tulemuse saavutamiseks pane pipart toidule viimasena – värskelt jahvatatuna.

Kui hoiad Banasura pipart jahedas ja pimedas, säilitab see oma aroomi 2 aastat. Kui pipar on jahvatatud siis säilib aroom ligikaudu 3 kuud.

50 g purk

Saada e-mailiga sõbrale
Kategooria: Piprad
  • Kirjeldus

Kirjeldus

Banasura Highland pipar on Malabari ranniku hinnatumaid pipraid.

Seda kasvatatakse Wayanadi orus Lääne-Indias. Banasura pipar on aromaatne ja tuline tänu erakordsele pipra suurusele.

Banasura pipar sobib suurepäraselt punase liha, grillitud liha ja burgerite juurde.

Parima tulemuse saavutamiseks pane pipart toidule viimasena – värskelt jahvatatuna.

Kui hoiad Banasura pipart jahedas ja pimedas, säilitab see oma aroomi 2 aastat. Kui pipar on jahvatatud siis säilib aroom ligikaudu 3 kuud.

50 g purk

VAATA KA NEID TOOTEID

Screenshot2020-08-11at18.17.57
RED LONG nr 97 gurmeepiprapakk
Pika pipra aroom on palju rikkalikum kui tavalisel pipral. Puuviljane-magus lõhn, pisut ka kaneelilõhna. Iga piprakaun valitakse käsitsi, mis muudab selle pipra nii hinnaliseks. Parima maitseelamuse saamiseks purusta uhmris või sõrmede vahel.   Päritolumaa: Kamboodža 70 gr
14.90€ Lisa korvi
ANDALIMAN_1
ANDALIMAN pipar nr 94

Sellel üllataval ja haruldasel Indoneesia pipral on imeline tsitruseline maitse ja lõhn. See on ideaalne kala, mereandide ja linnulihaga ja hea igapäevaseks kasutuseks.

Andaliman on Sichuani pipra kauge sugulane ja seda pipart kasutatakse Sumatras samamoodi nagu läänes musta pipart.

Sellel pipral on omapärane, pisut torkiv maitse, mis omakorda paneb su maitsemeeled eriti hästi tööle. Just selle  omaduse tõttu kasutatakse Andalimani pipart toitudel, mille maitset soovitakse eriliselt rõhutada. See pipar sobib hästi lihasõpradele - toob välja ta kõige paremini just kana ja punase liha maitsed. Liha lihaks, me siin oma soolapoes otsustasime seda sama pipart aga katsetada hoopis tee tegemiseks! Panime natuke kuuma vee sisse ja sai eriti hea maitsega. Päritolumaa: Indoneesia 15gr purk

7.99€ Lisa korvi
KampotWhite detail
KAMPOT WHITE nr 101 gurmeepiprapakk
Kampot pipar on üks parimaid pipraid maailmas. Tai ranniku niiske ja kuum kliima, raske savimuld annab sellele piprale suurepärased omadused.
Kampot pipart kasvatatakse traditsiooniliselt, kasutamata kunstväetisi ja pestitsiidide. Kõik Kampot piprad pärinevad samast taimest, värvus määratakse vastavalt küpsuse ja töötlemise astmele.
Valge Kampot pipra saamiseks kasutatakse ainult täielikult küpseid vilju. Pärast saagikoristust leotatakse vilju mitu päeva vees, kuni koor lahustub. Seejärel kuivatatakse beežikas-valged terad päikese käes.
See pipar on värske ja aromaatse hõnguga.
Soovitame kasutada White Kampot pipart linnuliha, kala, köögiviljade, kergete kastmete ja suppide maitsestamisel.
Päritolumaa: Kamboodža
Pakk: 70 gr
14.90€ Lisa korvi
IMG_6913
WHISKEY nr 80 gurmeepiprapakk
Viskipipar Seda mixi piprast, vürtsidest ja viski maitseainest on parim kasutada just liha, lõhe ja kanaga. See pipar teeb tavalisest lihatükist restoraniväärilise roa sinu kodulaual! Päritolumaa: India/Saksamaa 70 gr  
16.90€ Lisa korvi
82_schinusberries_detail
SCHINUS BERRIES nr 82 gurmeepiprapakk
Schinusmarja pipar. See pipar pärineb niisketelt ja soojadelt aladelt Brasiilias. Schinuse marjad kasvavad põõsastel ja ka puudel, mis võivad kasvada kuni 12ne meetrini. Marjade maitse on magus ning veidi vürtsikas. Schinuse marjade pipar sobib imeliselt kastmetele, kanalihale, loomalihale ja ka magustoidule peale raputatuna. Oma ilusa välimuse tõttu, kohtab Schinusmarju paljudes roogades. Soovitame kindlasti veskisse lisada ka midagi veel nendele marjadele lisaks, kuna tihtipeale kipuvad need marjad veskit ummistama.   Päritolumaa: Brasiilia 50 gr
9.90€ Lisa korvi
97_redlongpepper
RED LONG pipar nr 97
Pika pipra aroom on palju rikkalikum kui tavalisel pipral. Puuviljane-magus lõhn, pisut ka kaneelilõhna. Iga piprakaun valitakse käsitsi, mis muudab selle pipra nii hinnaliseks. Parima maitseelamuse saamiseks purusta uhmris või sõrmede vahel.   Päritolumaa: Kamboodža 40 gr
7.99€ Lisa korvi
whiskey pepper
WHISKEY pipar nr 80
Viskipipar Viskipipar on unikaalne segu mustast Malabari piprast viskiga. See pipar toob kaasa ainulaadse ja uue maitseelamuse ja teeb tavalisest lihatükist restoraniväärilise roa sinu kodulaual! Viski tasakaalustab pipart, lisab omakorda veel ka mahedust ja magusust, mis teeb sellest piprast suurepärase lisandi lihale ja kalale. Õrn piprane tunne ning omapärane ja silmapaistev viski maitse muudavadki viskipipra nii ainulaadseks. See viskipipar on ideaalne kingitus kokkadele, kes armastavad katsetada erinevate uute maitsetega. Päritolumaa India/Saksamaa 45gr purk  
7.99€ Lisa korvi
Schinusmarjad
SCHINUS BERRIES pipar nr 82
Schinusmarja pipar. See pipar pärineb niisketelt ja soojadelt aladelt Brasiilias. Schinuse marjad kasvavad põõsastel ja ka puudel, mis võivad kasvada kuni 12ne meetrini. Marjade maitse on magus ning veidi vürtsikas. Schinuse marjade pipar sobib imeliselt kastmetele, kanalihale, loomalihale ja ka magustoidule peale raputatuna. Oma ilusa välimuse tõttu, kohtab Schinusmarju paljudes roogades. Soovitame kindlasti veskisse lisada ka midagi veel nendele marjadele lisaks, kuna tihtipeale kipuvad need marjad veskit ummistama.   Päritolumaa: Brasiilia 30 gr
7.99€ Lisa korvi
86timutandlemon_saltsup
TIMUT & LEMON nr 86 gurmeepiprapakk
Timuti ja sidruni pipar Seda pipart on Himaalaja põlisasukad kasutanud juba üle tuhande aasta. Timuti ja sidruni pipar on sarnane kuulsale Szechuani piprale, aga selle terad on suuremad ja heledamad. Timuti maitsebukett koosneb võluvast granadillist, tsitrusest tugeva roosiga, jasmiini ja hüatsindi maitsetest ning õrnalt on tunda ka suitsuseid ning puiseid marju. Teravus on väga piprane ning lisaks on timutil  ka valuvaigistav efekt. Sobib väga hästi: -kalaga: valge kala, kala-carpaccio, tartar, ceviche -mereandidega: vähk, kammkarp, krevetid -lihaga: valge liha, linnuliha, sealiha, veiseliha, pardiliha, lambaliha, kalkun -juustuga: värske ja noor kitsejuust -magustoitudega: mango, ananass, tsitrulised, maasikad, melon, litšimarjad, granadill, aprikoos ja šokolaad 50 gr  
9.90€ Lisa korvi
81longpepper
LONG nr 81 gurmeepiprapakk
Pikk pipar Pikal pipral on õrn lillehõng väikse särtsuga, eriti pikalt küpsetades. Kasuta seda: tumeda lihaga, köögiviljadega, kompottidesse, magustoitudesse ja ka puuviljadele lisandiks. Kõige parem on see lihtsalt purustada, et pipra tugevus saaks anda maitset karridesse, kõige paremini just taimetoidu ja aeglaselt küpsevatesse toitudesse. Päritolumaa: Indoneesia 70 gr
9.90€ Lisa korvi
MELEGUETA
MELEGUETA pipar nr 76
Melegueta pipar ehk paradiisi terad on Lääne-Aafrika rannikualade põliselanike haruldane vürts. Melegueta pipar on terava maitsega, kardemoni ja kampri aroomiga. Melegueta on musta pipraga võrreldes üsna mahe. Seeme sisaldab ainulaadsete aromaatsete ketoonide kombinatsiooni, mis annab ainulaadse pipra maitse.  Paradiisiterad sobivad eriti tuunikala valmistamisel. See on suurepärane lihatoitudega ja hautistega. Samuti sobilik gini jt alkoholi kokteilide maitsestamisel. Melegueta seemneid võib kasutada tervelt või purustatult ning kas toiduvalmistamise ajal või viimase maitseainena musta pipra asemel. See on vürts, mis sobib hästi teiste, eriti tüümiani, rosmariini ja salvei maitseainetega. Melegueta pipra purustamiseks on kõige parem kasutada uhmrit ja nuia, kuna seemned on kõvad. Päritolumaa Ghaana 60gr purk
7.99€ Lisa korvi
IMG_6927
SMOKED BANASURA 96 gurmeepiprapakk
Kogenud suitsutamismeistrid on Banasura piprast teinud tõelise maitseelamuse. Suitsutatud Banasura pipar on parim punase liha ja burgeritega. Parima aroomi ja  maitseelamuse jaoks jahvatage pipar vahetult enne söömist ja kui toitu praete või keedate siis lisage vahetult enne valmimist.   Päritolumaa: India 70 gr
12.90€ Lisa korvi
Kampot white 101
KAMPOT WHITE pipar nr 101
Kampot pipar on üks parimaid pipraid maailmas. Tai ranniku niiske ja kuum kliima, raske savimuld annab sellele piprale suurepärased omadused. Kampot pipart kasvatatakse traditsiooniliselt, kasutamata kunstväetisi ja pestitsiidide. Kõik Kampot piprad pärinevad samast taimest, värvus määratakse vastavalt küpsuse ja töötlemise astmele. Valge Kampot pipra saamiseks kasutatakse ainult täielikult küpseid vilju. Pärast saagikoristust leotatakse vilju mitu päeva vees, kuni koor lahustub. Seejärel kuivatatakse beežikas-valged terad päikese käes. See pipar on värske ja aromaatse hõnguga. Soovitame kasutada White Kampot pipart linnuliha, kala, köögiviljade, kergete kastmete ja suppide maitsestamisel. Päritolumaa Kambodža  60gr purk
7.99€ Lisa korvi
voatsiperifery pipar
VOATSIPERIFERY pipar nr 89
Voatsiperifery pipar. Eriline pipar, mida käsitsi korjatakse Madagaskaril. Lääne kokad armastavad selle pipra aroomi. Haruldane Voatsiperifery pipar on tugeva, kuusemetsaaroomi ja keskmise vürtsikusega. Voatsiperifery pipar kasvab kuumas ja niiskes Kagu-Madagaskari vihmametsas. See pipar kasvab ainult vabas looduses ning see teeb selle korjamise väga keeruliseks. Voatsiperifery on ilus pipar ja see on lihtne viis muuta iga roog kõrgetasemeliseks. Soovitame seda pipart kasutada liha- ja kalaroogades ja ka magustoitudes, näiteks puuviljasalatitele peale puistades.   Päritolumaa: Madagaskar 50 gr  
9.99€ Lisa korvi
85_colorfulschinusberries_detail
SCHINUS MARJADEGA värviline nr 85 gurmeepiprapakk
Värviline piprasegu Schinus marjadega. Meie värviline piprasegu on aromaatne ja keskmiselt vürtsikas ning õrna puuviljase maitsega. Kõige paremini sobib see liharoogade, salatite, pastade ja kastmetega. Sisaldab: musta, valget, rohelist ja roosat pipart. Läbipaistvas veskis näeb see välja imekaunis ja sobib väga hästi ka lauda kaunistama. Päritolumaa: India /Brasiilia/ Sri Lanka 70 gr
9.90€ Lisa korvi

Search engine

Use this form to find things you need on this site