veebruar 10, 2017 // Soolajutud -milline sool ja pipar valida?
Piri piri tshillisool ja steik – koos parimad!
Piri piri tshillisool on üks parimaid gurmeesoolasid steiki tehes. Veganite käest tuleb nüüd vabandust paluda, aga lihasõpradele on see gurmeesool asendamatu. Täpselt nii ma täna ühele sõbrale Sillele Tartust telefoni teel seletasin ja lubasin selle ülilihtsa steigiteo ka kirja panna. Ühesõnaga tuleb osta laagerdatud rib eye steak lõik ja see pakist lahti võtta. Köögipaberiga ära kuivatada ja see järel Piri Piri tshillisoolaga mõlemalt poolt kokku patsutada. Siis pann kuumaks ja praadima. 2 minutit ühelt ja 2 minutit teiselt poolt. Samal ajal võta värsked väiksed sparglid, aja vesi keema ja sparglid potti. Viska sinna potti ka tiba soola (õige vähe). Siis pott tulelt ja sparglid sisse. Keera pannil steiki. Ja voilaa umbes 5-6 minutiga on sul valmis eriti hea steik krõmpsude sparglitega. Mulle endale meeldib veel panni peal krõmpssai ka juurde teha aga täna proovisin pähkli-rosina leiba kõrvale, oli samuti tiptop.
Piri piri tshillisoola leiad siit: 3 erilist soola.
Leave a reply