september 12, 2020 // Parimad soolad, Soolajutud -milline sool ja pipar valida?, Uuemad soolad
Kuidas kasutada Andalimani pipart
Mõtlesime, et tutvustame teile veel meie vahvaid ja põnevaid soolasid ja pipraid! Noh, nagu teeme omavahel teid tuttavaks, või nii…
Andalimani pipar
Teie ette astub Andalimani pipar, üks üpriski tugev ja tsitruseline pipar. Sellel pipral on omapärane, pisut torkiv maitse, mis omakorda paneb su maitsemeeled eriti hästi tööle. Just selle omaduse tõttu kasutatkse Andalimani pipart toitudel, mille maitset soovitatakse eriliselt rõhutada. Kui eelmine postitus oli taimetoitlaste lemmikust Kala Namakist, siis see pipar sobib kõige paremini lihasõpradele. Andalimani pipar toob välja ta kõige paremini just kana ja punase liha maitsed.
PIPRAST TEED TEHA?
Liha lihaks, me siin oma soolapoes otsustasime seda sama pipart aga katsetada hoopis tee tegemiseks! Panime natukese kaupa teda aga kuuma vee sisse ja kuidagi eriti hea maitsega sai. Oleme neile, kes meilt läbi astunud, ka pakkunud ja päris mitu pakitäit on uude koju läinud, just tee tegemiseks. Vahva katsetus. Tule meile soolapoodi ja küsi ka teed proovida. Kui selleks aega pole, siis endale saad koju tellida Andalimani pipart siit: https://gurmeesool.ee/toode/andaliman-pipar-nr-94/
About Author
Kommentaarid on suletud