BANASURA HIGHLAND pipar nr 88
7.99€
Banasura Highland pipar on Malabari ranniku hinnatumaid pipraid.
Seda kasvatatakse Wayanadi orus Lääne-Indias. Banasura pipar on aromaatne ja tuline tänu erakordsele pipra suurusele.
Banasura pipar sobib suurepäraselt punase liha, grillitud liha ja burgerite juurde.
Parima tulemuse saavutamiseks pane pipart toidule viimasena – värskelt jahvatatuna.
Kui hoiad Banasura pipart jahedas ja pimedas, säilitab see oma aroomi 2 aastat. Kui pipar on jahvatatud siis säilib aroom ligikaudu 3 kuud.
50 g purk
Description
Banasura Highland pipar on Malabari ranniku hinnatumaid pipraid.
Seda kasvatatakse Wayanadi orus Lääne-Indias. Banasura pipar on aromaatne ja tuline tänu erakordsele pipra suurusele.
Banasura pipar sobib suurepäraselt punase liha, grillitud liha ja burgerite juurde.
Parima tulemuse saavutamiseks pane pipart toidule viimasena – värskelt jahvatatuna.
Kui hoiad Banasura pipart jahedas ja pimedas, säilitab see oma aroomi 2 aastat. Kui pipar on jahvatatud siis säilib aroom ligikaudu 3 kuud.
50 g purk
VAATA KA NEID TOOTEID
Sellel üllataval ja haruldasel Indoneesia pipral on imeline tsitruseline maitse ja lõhn. See on ideaalne kala, mereandide ja linnulihaga ja hea igapäevaseks kasutuseks.
Andaliman on Sichuani pipra kauge sugulane ja seda pipart kasutatakse Sumatras samamoodi nagu läänes musta pipart.
Sellel pipral on omapärane, pisut torkiv maitse, mis omakorda paneb su maitsemeeled eriti hästi tööle. Just selle omaduse tõttu kasutatakse Andalimani pipart toitudel, mille maitset soovitakse eriliselt rõhutada. See pipar sobib hästi lihasõpradele - toob välja ta kõige paremini just kana ja punase liha maitsed. Liha lihaks, me siin oma soolapoes otsustasime seda sama pipart aga katsetada hoopis tee tegemiseks! Panime natuke kuuma vee sisse ja sai eriti hea maitsega. Päritolumaa: Indoneesia 15gr purk